Stroganovs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Gaļu sagriež mazos garenos gabaliņos, apcepina tos katliņā izkausētā sviestā brūnus, pieliekot sīpolu, piparus un sāli. Pēc tam pielej mazliet buljona, pieliek 2 karotes skāba krējuma, tomātu biezeni un uzvāra. Galdā pasniedz ar taukos brūni ceptiem kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Pipari
  • Laba, mīksta liellopa gaļa - 1.kg
  • Sviests - 2.karotes
  • Skābs krējums - 2.karotes
  • Tomātu biezenis - 3.karotes
  • Buljons
  • Sīpols