Stroganovs

 24. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 7559



 

Gaļu sagriež mazos garenos gabaliņos, apcepina tos katliņā izkausētā sviestā brūnus, pieliekot sīpolu, piparus un sāli. Pēc tam pielej mazliet buljona, pieliek 2 karotes skāba krējuma, tomātu biezeni un uzvāra. Galdā pasniedz ar taukos brūni ceptiem kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Pipari
3. Laba, mīksta liellopa gaļa
1 kg
4. Sviests
2 karotes
5. Skābs krējums
2 karotes
6. Tomātu biezenis
3 karotes
7. Buljons
8. Sīpols


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk