Kartupeļu klimpas

 24. marts 2009 21:20 Recepte  skatījumi: 4416


Kartupeļus nomizo, sagriež un izmaļ caur gaļas mašīnu, pieliek olas, izkausētu sviestu, miltus un sāli pēc garšas. Tad visu krietni samīca, ņem ar ēdamkaroti vidēja lieluma klimpas, laiž katlā gaļas zupā un vāra apmēram minūtes piecas.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Milti
100 gr
2. Ar mizu vārīti kartupeļi
10 gab
3. Olas
5 gab
4. Sviests
3 karotes
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk