Vistas zupa

 24. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 2555



Vistu sadala paprāvos gabaliņos, liek katlā aukstā ūdenī līdz ar vajadzīgo sāli un zupas saknēm un vāra uz lēnas uguns stundas trīs. Kad gaļa labi pavārijusies, tad pieliek ripiņās vai gabaliņos sagrieztus burkānus, zirnīšus, puķu kāpostu rozītes un sviestu. Galdā pasniedzot, bļodā ieliek karoti skāba krējuma un pētersīļu lapiņas.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Sviests
1 karote
2. Zirnīši
400 gr
3. Skābs krējums
1 karote
4. Trekna vista
5. Zupas saknes
6. Garšvielas
7. Burkāni
3 līdz 4 gab
8. Puķkāposts
1 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk