Putra ar āboliem un šokolādi

 24. marts 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 2697


 

Uzvārītu un līdz 50 grādu temperatūrai atdzesētu ūdeni ieliet bļodiņā. Maisot pakāpeniski pievienot pa karotei biezputriņas. Putriņai pievienot medu. Nomazgāt ābolu, nomizot un sarīvēt. Rīvēto ābolu pievienot gatavajai biezputriņai un viegli samaisīt. Šokolādi sarīvēt un pārkaisīt ēdienam.

MILUPAS Reklāmas materiāls

Sastāvdaļas

1. Medus
1
2. Sokolade
2
3. Ābols
1 gab
4. Ūdens
150 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk