Zemeņu želeja

 20. jūlijs 2015 19:00 Recepte  skatījumi: 14097



Foto: Shutterstock.com

Zemenes ar putukrējumu. Saldais tiem, kuri kalorijas dažkārt neskaita!


No dotajiem produktiem iznāks 1 kg želejas. Tīras zemeņu ogas pārberu ar cukuru un ļauju ievilkties, lai izveidotos ogu sīrups. Verdošam ūdenim pieberu citronskābi, pieleju iegūto zemeņu sīrupu, uzkarsēju, ielieku svaigas ogas un nedaudz atdzesēju, pievienoju uzbriedināto, izkausēto želatīnu, samaisu. Nolieku vēsumā sarecēt. Pasniedzu ar putukrējumu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Zemenes
200 gr
2. Cukurs
150 gr
3. Želatīns
30 gr
4. Ūdens
500 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk