Sautēta teļa gaļas šnicele

 22. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 2237



 

Rīvmaizē apviļāta šnicele ir visgardākais ēdiens, kādu var pagatavot no teļa gaļas. Pareizi pagatavota, tā ir mīksta un sulīga, iecepta lieliski kraukšķīgā rīvmaizes garoziņā. Teļa gaļas karbonādi cep tīrā sviestā. Svarīgi ir pietiekoši ilgi sviestu uzturēt ļoti karstu, lai gaļa pareizi, vienmērīgi izceptos. Katru gaļas šķēli iemērc olā. apviļā rīvmaizē. Sviestu izkausē pannā. Kausējot liesma nedrīkst būt pārāk liela. Kad sviests uzputojis, liek pannā gaļas šķēles un cep apmēram 3 minūtes no katras puses. Gaļai jābūt vienmērīgi brūnai ar jauku kraukšķīgu apceptas rīvmaizes kārtiņu. No pannas gaļu liek iepriekš sasildītā traukā un pasniedz karstu.

 

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Rīvmaize
1 1/2 glāze
2. Olas, kas sakultas kopā ar 1 tējkaroti sāls
2 gab
3. Teļa gaļas šniceles šķēles (izdauzītas ļoti plānas)
6 gab
4. Sviests
6 ēd. kar.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk