Siltie kartupeļu un pākšu piparu salāti

 22. marts 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 1638



 

Kartupeļus novāra ar mizu, vēl siltus notīra, sagriež šķēlēs. Pipariem izņem sēklotnes, pākstis sagriež gredzenos. Gurķi sagriež plānās šķēlītēs, speķi un sīpolu sasmalcina un sacep. Buljonam pievieno garšvielas — sāli, cukuru, etiķi, šķidrumu pārlej sagatavotiem produktiem, traukam uzliek vāku un brīdi karsē. Salātus pasniedz siltus.

 

444 kartupeļu ēdieni/ A.Kļaviņa. - Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Buljons
1 glāze
3. Sīpoli
2 gab
4. Gurķis
1 gab
5. Kartupeļi
5 gab
6. Cukurs
7. Etiķis
8. Speķis
100 gr
9. Piparu pākstis (vēlams dažādās krāsās)
4 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk