Svaiga ogu limonāde — visu gadu

 22. marts 2009 9:45 Recepte  skatījumi: 4481



Foto: mammamuntetiem.lv


 

Ogas lieku burkās vai pudelēs ar aizgriežamu korķi — 1/3 trauka no tilpuma. Pārleju ar karstu sīrupu (uz 1 litru ūdens — 140-150 g cukura). Burkas aiztaisu ar metāla vāciņiem, pudeles aizgriežu. Pārsedzu ar drēbi un atstāju līdz rītam. Atdzisušām pudelēm kakliņus iemērcu parafīnā un pagrabā krauju kā malku — guļus uz grīdas. Attaisot pudeli, limonādei ir svaigu ogu garša. To gatavoju no dažādam ogām. Labi garšo, ja ērkšķogām klāt pielieku avenes.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ogas
2. Cukurs
3. Ūdens


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk