Cidoniju želeja

 22. marts 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 4187




Izņemu cidonijām sēklas un sagriežu daiviņās, pārkaisu ar cukuru, atstāju uz 8 stundām iecukuroties. Noleju radušos sīrupu, cidonijas pārleju ar ūdeni un, lēni karsējot, uzvāru. Tad visu izkāšu, šķidrumam pieleju iecukuroto augļu sulu, pievienoju sagatavoto želatīna masu un maisot izšķīdinu. Salēju traukos un nolieku vēsumā. Pasniedzu ar putukrējumu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Cukurs
200 gr
2. Želatīns
2 ēdamkarotes
3. Ūdens
2 glāzes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk