Rīsu pankūkas

 21. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 9008



Rīsus izvāra ūdenī pusmīkstus, pielej pienu un turpina vārīšanu, līdz rīsi gatavi, atdzesē. Atdzisušai rīsu biezputrai pieliek miltus, ar cukuru sakultas olas, sāli, cukurā izkausētu raugu, labi izkuļ, uzraudzē un cep taukos vai sviestā brūnas. Pasniedz karstas ar ievārījumu.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Milti
100 gr
3. Olas
2 gab
4. Piens
2 glāzes
5. Raugs
20 gr
6. Ūdens
1 1/2 glāze
7. Rīsi
1/2 glāze
8. Cukurs
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk