Pildīti āboli ar smilšu mīklu

 21. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 4165



Foto: mammamuntetiem.lv


Izdobju ābola serdi un daļu mīkstuma. Pagatavoju smilšu mīklu — uz mīklas dēļa izsijātiem miltiem pievienoju cukuru, saplucinātu sviestu, sakultu olu ar sāli, vanilīnu vai kanēli, pievienoju izmērcētas rozīnes un Ķīnas ķiršus. Sastrādāju mīklu un atdzesēju. Tad pildu izdobtajos ābolos, lieku uz pannas un cepu apmēram pusstundu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ābols
2. Milti
3. Cukurs
4. Sviests
5. Ola
6. Sāls
7. Vanilīns vai kanēlis
8. Rozīnes


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk