Auzu pārslu kūkas

 21. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 4785



Auzu pārslas mērcē ūdenī 2 stundas, pieliek miltus, sakultas olas, sāli un cep taukos plānas, skraukšķošas kūkas. Pasniedz karstas ar ievārījumu vai sviestu.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Milti
1 ēd. karote
2. Olas
2 gab
3. Ūdens
2 tases
4. Auzu pārslas
2 tases
5. Taukvielas
1 ēd. karote
6. Sāls



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk