Ābolu saldais

 21. marts 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 3281



Foto: mammamuntetiem.lv


Izvāru rīsus, nokāšu un skaloju ar verdošu ūdeni, un atdzesēju. Ābolus nomizoju, sagriežu šķēlēs, karstā cukurūdenī apvāru, ar putu karoti izņemu un atdzesēju. Krējumam pielieku cukuru, vaniļu un saputoju. Traukā lieku kārtām rīsus un ābolu šķēlītes, virsū putukrējumu. Pasniedzu ar ogu sulu vai mērci.

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Saldais krejums
200 gr
2. Cukurs
100 gr
3. Rīsi
100 gr
4. Āboli
500 gr
5. Vaniļa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk