Kartupeļu, seleriju un putnu gaļas salāti

 21. marts 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 1701


 

Sasmalcinātas salātu sastāvdaļas samaisa vai kārto traukā atsevišķos sektoros. Mērci pārlej vai pasniedz atsevišķos trauciņos.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Vārīti kartupeļi
3 gab
2. Cukurs
3. Sāls
4. Krējums vai majonēze
1 glāze
5. Svaigs vai konservēts tomāts
1 gab
6. Ābols
1 gab
7. Cieti vārītas olas
2 gab
8. Novārīta selerija
1 gab
9. Sasmalcināta vārīta vai cepta putnu gaļa
1 glāze
10. Zaļumi



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas