Aveņu mērce

 20. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 5258




Ogas aplej ar ūdeni un vāra uz lēnas uguns, līdz ogas sašķīst, tad izkāš caur sietiņu. Izkāstai sulai pieliek cukuru, ar ūdeni sajauktus kartupeļu miltus, uzvāra un pasniedz.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
200 gr
2. Ūdens
3/4 l
3. Kartupeļu milti
1 desertkarote
4. Avenes
1 l


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk