Halva

 20. marts 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 3618



Katliņā sakarsē eļļu, pievieno miltus, samazina uguni un nepārtraukti maisa līdz masa iebiezē un kļūst zeltaina. No cukura un ūdens uzvāra sīrupu, pievieno safrānu. Mazliet padzisušai miltu masai pielej sīrupu un kārtīgi samaisa. Ja masa nav pietiekami bieza - var vēl mazliet pavārīt. Riekstus pievieno pēc vēlēšanās. Liek traukā, atdzesē, pasniedz sagrieztu šķēlēs.

Sastāvdaļas

1. Rieksti
ja vēlas
2. Eļļa
200 gr
3. Milti
250 gr
4. Ūdens
1 gl
5. Cukurs
200 gr
6. Naža gals safrāna pulvera


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk