Biezpiena bumbas

 19. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 6235



Raugā izkausē 1 karoti cukura, pieliek pie mīklas, ko pagatavo no piena un miltiem, uzraudzē. Sviestu ar olām un atlikušo cukuru saputo, pieliek uzrūgušai mīklai kopā ar samaltu biezpienu, uzraudzē, izveido apaļas bumbiņas, vēlreiz uzraudzē un vāra taukos gaiši brūnas. Pasniedz ar ievārījumu.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Raugs
20 gr
2. Piens
1 glāze
3. Milti
400 līdz 500 gr
4. Olas
2 līdz 3 gab
5. Cukurs
3 karotes
6. Sviests
2 karotes
7. Biezpiens
300 gr
8. Rieksti
50 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk