Rabarberu omlete

 19. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3016


Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, labi izkuļ, pielej pienu, pieliek saputotus olu baltumus, izcep gatavas, pārliek ar rabarberu marmelādi, saloka, pārkaisa ar cukuru un pasniedz.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Milti
1 desertkarote
2. Cepšanai sviets
1 ēd. kar.
3. Olas
4 gab
4. Pildīšanai: rabarberu marmelāde
3/4 glāzes
5. Sāls
6. Cukurs pēc garšas
7. Piens
1 glāze



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas