Pastētes rulāde

 19. marts 2009 20:50 Recepte  skatījumi: 2435




 

Aknas sagriež kumosiņos, pieliek sviestu, izsutina, samaļ 5—6 reizes ar gaļas mašīnu, brīdi pakuļ. Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, pārsmērē ar sagatavoto pastēti, sarullē, nosien, apcep uz pannas brūnu, sutina katliņā, līdz gaļa gatava. Atdzesē. Atdzisušai noņem diegus, sakārto bļodā, pārlej ar majonēzi, izgarnē ar zaļumiem un pasniedz.

Recepte no grāmatas: Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Cūkas gaļa
400 gr
2. Aknas
300 gr
3. Sviests
100 gr
4. Majonēze
1 glāze
5. Zaļumi


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk