Frītēta līdaka

 19. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 18388



Jāņa Beķera zīmējums


Notīrītu līdaku sadala gabaliņos, izņem asakas, viegli apsāla. No olas, piena un miltiem pagatavo pabiezu pankūku mīklu, kurā apmērcē sagatavoto līdaku un vāra taukos gatavu.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Piens
1/2 glāze
2. Ola
1 gab
3. Līdaka
1 kg
4. Milti
3 - 5 ēd. karotes
5. Sāls



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk