Ķirbju pudiņš

 18. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 5408


 

Ķirbjus sagriež mazos gabaliņos, izvāra ūdenī mīkstus, nokāš, padzesē un izberž tad caur parupju sietiņu. Tad sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru un piejauc ķirbjiem. Pēc tam sakuļ ari olu baltumus, piemaisa klāt, liek sagatavotā formītē un cep mēreni karstā krāsnī 30 minūtes. Var ķirbju pudiņu pagatavot ari ar rīsiem. Tad jāņem 6 olu vietā tikai 3 olas un jāpieliek 200 gr sutinātu rīsu.

 

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
200 gr
2. Olas
6 gab
3. Ķirbis
2 kg


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk