Sarkanie kāposti ar āboliem

 18. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 1122



 

Kāpostus sagriež smalki, bet selerijas sakni sarīvē, pieliek sāli un tad kopīgi ar koka stampiņu krietni sastampā. Ābolus sagriež sīkos gabaliņos, pieliek cukuru un tad sajauc visu kopā ar skābu krējumu. Garnē ar zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Sarkanie kāposti
500 gr
2. Skābs krējums
200 gr
3. Selerijas sakne
1 gab
4. Cukurs
1 tējkar.
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk