Ceptas teļa aknas itāļu gaumē

 18. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 2868


 

Pannā sakarsē eļļu un sviestu. Aknas sagriež plānās šķēlītēs, apviļā rīvmaizē un, kad sviests pannā uzputojis, liek cepties. Aknām jābūt ārpusē brūnām un kraukšķīgām, iekšpusē - maigi sārtām. Izceptas aknas nosusina papīra dvielī, apkaisa ar pipariem un sāli. Pasniedz, kūpoši karstas, garnē ar citrona šķēlītēm.

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Citrona šķēlītes
2. Augu eļļa
pēc vajadzības
3. Sviests
2 ēd. kar.
4. Teļa aknas
700 gr
5. Rīvmaize
3/4 glāzes
6. Sāls un pipari
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk