Teļa šnicele milāniešu gaumē

 18. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 1969



 

Gaļas šķēles iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē. To var izdarīt labu bridi pirms cepšanas, lai vēlāk ietaupītu laiku. Sviestu un eļļu sakarsē pannā, liek tajā gaļu un ātri apcep no abām pusēm brūnu. Ilgi cepot, gaļa kļūs sīksta un sausa. Gatavās šniceles nosusina papīra dvielī vai salvetēs, kārto šķīvī un pasniedz ar citrona šķēlītēm un sarkano mērci. Ieteikumi: Ja šniceli pasniedz ar sarkano mērci, pirmajā ēdienā nevajadzētu izvēlēties ēdienus, kuru sastāvā ir tomāti.

 

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Sakultas olas
2 gab
2. Gaļa, kas sagriezta šķēlēs un izdauzīta ļoti plāna
700 gr
3. Augu eļļa un sviests 1 cm biezā kārtā pannā (2 daļas eļļas: 1 daļa sviesta)
4. Sāls
3/4 tējkar.
5. Rīvmaize
2 glāzes
6. Citrona šķēlītes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk