Zaļumu zupa ar olu

 17. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2203



No gaļas un ūdens uzvāra buljonu, skābenes smalki sagriež. Spinātus liek katliņā, pārlej ar nedaudz ūdens, apsedz ar vāciņu un izsautē mīkstus, samaļ. Sīpolus smalki sakapā, apcep sviestā, pieber miltus, atšķaida ar buljonu, pieliek pie zupas spinātus un skābenes, pavāra 8-10 minūtes. Pirms pasniegšanas zupā ieliek gaļu un sakapātu olu. Pasniedz ar skābu krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999

Sastāvdaļas

1. Lociņi
10 gr
2. Liellopu gaļa
150 gr
3. Ola
1 gab
4. Skābs krējums
40 gr
5. Sviests
10 gr
6. Milti
1 karote
7. Skābenes
100 gr
8. Spināti
120 gr
9. Sīpoli
20 gr
10. Pētersīļu zaļumi


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk