Itāļu ābolu pankūkas

 17. marts 2009 20:50 Recepte  skatījumi: 1945


Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež šķēlēs, tām jābūt kā ratu riteņiem ar caurumu vidū. Ābolu šķēles 1 stundu mērcē maisījumā, ko iegūst no ruma, citrona miziņām un 1/4 glāzes cukura. No miltiem un glāzes ūdens sakuļ mīklu, apmērcē tajā ābolu šķēles un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm gaiši brūnas. Pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1/4 glāze
2. Rums
2 ēd. kar.
3. Milti
2/3 glāzes
4. Augu eļļa
pēc vajadzības
5. Nogatavojušies, saldi āboli
3 gab


0 Pievienot komentāru

Kategorijas