Netradicionālā aukstā zupa

 29. janvāris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2112


Izvēlētos dārzeņus notīra, nomazgā, sagriež kubiciņos un vāra vai sautē nelielā daudzumā ūdens. Kad tie ir mīksti ,ūdeni nolej. Dārzeņus atdzesē. Pirms pasniegšanas tos pārlej ar atdzesētu tomātu sulu, pārkaisa ar zaļumiem, ja vēlas,tad vēl klāt var pasniegt krējumu. Sāli pievieno pēc savas gaumes un patikas, nemot vērā, ka arī tomātu sula ir sāļa. LABU APETīTI!

Sastāvdaļas

1. Tomātu sula
2. Jebkuru dārzeni,kas garšo
3. Svaigs kāposts
4. Burkāni
5. Kartupeļus
6. Puķkāposts


0 Pievienot komentāru

Kategorijas