Cepts kalmārs

 16. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 10350



Kalmāru notīra, nomazgā un nosusina. Maisiņus sagriež 1 cm platos gredzenos, taustekļus sadala 2 daļās. Eļļu lej pannā 2,5 cm biezā kārtā, liek tajā miltos apmērcētus kalmārus un cep no abām pusēm brūnus. Kalmārus noņem no pannas, nosusina lieko eļļu, apkaisa ar sāli un pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Milti
1 glāze
2. Augu eļļa
3. Veseli kalmāri
1200 gr
4. Sāls
pēc garšas
5. Citrona miziņa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk