Ieteikumi vīrietim, kur iepazīties ar sievieti

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Daudzi mani šķirtie un vientuļie draugi sūdzas, cik grūti iepazīties ar sievietēm, lai veidotu nopietnas attiecības. Esmu dzirdējusi neskaitāmus stāstus, kā brīvdienu vakari tiek pavadīti bāros un klubos, copējot meitenes, kuru interese par attiecību izveidošanu līdzinās nullei.

Foto iesūtījusi Iveta Žagare

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Iveta Žagare

Patiesība ir skarba — meitenes, kas kopā ar draudzenēm brīvdienu vakaros devušās ārpus mājas padejot klubiņā, tieši to arī dara. Un ir tikai daži laimīgie, kas spēj atstāt iespaidu un izpelnīties uzmanību. Ja tu patiešām vēlies iepazīties ar sievieti — domā plašāk, jo laiks, kad viss notika klubiņos, ir pagājis. Turklāt, ja tu tiešām domā par nopietnām attiecībām, varbūt, ka kafejnīcā sēdētāja nemaz nebūs tā labākā ģimenes pavarda turētāja. Tātad - kur iepazīties ar sievieti nopietnām attiecībām?

Pastaiga ar suni
Pateicoties Parisai Hiltonei un citām aizjūras augstāko aprindu dāmītēm klēpja sunīši kļuvuši arī par daudzu pašmāju skaistuļu aksesuāru. Labā ziņa — mazo vaukšķīšu īpašnieces lielākoties ir patiešām stilīgas un nenoliedzami pievilcīgas. Nepaslinko un, ejot mājās no darba, izskrien caur tuvāko parciņu! Tu būsi pārsteigts, cik daudz brīvu un simpātisku sieviešu bauda dabu kopā ar savu mīlulīti.
Kā iepazīties? Lieki piebilst, ka visneitrālāk izskatīsies, ja sāksi sarunu ar mazā sunīša īpašnieci it kā starp citu — par suņu lietām. Un šim nolūkam tev, protams, nepieciešams suns. Nē, lai iepazītos ar sievieti, tev nav jāiegādājas mīlulis! Tā vietā dodies uz tuvāko dzīvnieku patversmi un izrādi savu labo gribu, piesakoties izvest pastaigā kādu gaužām noskumušu suņuku. Lielākā priekšrocība — tev pašam saruna nemaz nebūs jāsāk, jo piemīlīgs suņuks gandrīz visu izdarīs tavā vietā. Un iedomājies, cik labu iespaidu par sevi radīsi, atklājot meitenei, ka regulāri dodies uz suņu patversmi, lai ar pastaigu brīvā dabā iepriecinātu kāda noskumuša suņa sirsniņu. 

 

Tu būsi pārsteigts, cik daudz brīvu un simpātisku sieviešu bauda dabu kopā ar savu mīlulīti.


Joga vai ūdensaerobika
Par jogu sauc prāta, gara un ķermeņa vienotības mākslu, kas pie mums atnākusi no Indijas. Tā veicina veselības nostiprināšanos, psiholoģisko līdzsvaru un arī garīgo attīstību. Nodarbojoties ar jogu, nošausi divus zaķus uzreiz — uzturēsi sevi lieliskā fiziskajā formā un iepazīsies ar daudzām lieliskām daiļā dzimuma pārstāvēm. Jāteic, ka jogu iecienījušas dažādu raksturu sievietes, turklāt daudzas no viņām — lieliska auguma īpašnieces. (Un tam taču ir nozīme, vai ne?) Tieši to pašu var teikt par ūdensaerobiku, kas piemērota ne vien sievietēm, bet arī vīriešiem (dašos klubos to sauc arī par ūdens atlētiku).
Ieguvumi. Tu beidzot tiksi pie vingra auguma un stingriem muskuļiem, turklāt neticami patīkamā veidā — vērojot glītas dāmas piegulošos treniņtērpos vai peldkostīmos. Tiesa gan, pirms sper kāju pāri jogas nodarbību telpas slieksnim, pārliecinies, ka tavi kauli nav iesīkstējuši. Ideālā variantā ņem talkā DVD, lai apgūtu pāris jogas pamatpozas — nelielas priekšzināšanas tevi pasargās no izgāšanās un neradīs meitenēm aizdomas. Brīdinām, ka arī ūdensaerobika sagādā pamatīgu slodzi muskuļiem, tāpēc nenovērtē šīs n odarbības par zemu.
Kā iepazīties? Nekādā gadījumā nemēģini sist kanti nodarbības laikā! Uzrunā meiteni, kura tev iepatikusies, pēc nodarbības, piedāvājot iedzert tēju, uzēst siera kūku un papļāpāt par fizkultūras dziļo nozīmi cilvēka dzīvē.

 

Nekādā gadījumā nemēģini sist kanti nodarbības laikā! Uzrunā meiteni, kura tev iepatikusies, pēc nodarbības, piedāvājot iedzert tēju, uzēst siera kūku un papļāpāt par fizkultūras dziļo nozīmi cilvēka dzīvē.

Reklāma
Reklāma



Dzīvā mūzika
Šķiet, dzīvās mūzikas burvību nevar noliegt neviens. Te nu jāatzīmē, ka neskaitāmas meitenes regulāri dodas ārpus mājas, lai izpriecātos savu mīļāko grupu koncertos. Un te nav runa tikai par pasaules zvaigžņu končiem, uz kuriem ļaudis plūst bariem, — jaunās dāmas atzinīgi novērtē arī vietējo mūziķu sniegumu. Seko līdzi informācijai plašsaziņas līdzekļos, lai noskaidrotu, kad, kur un cikos viss notiek!
Kā iepazīties? Nemelo meitenei, ka zini visu par grupu, kuru patiesībā redzi un dzirdi pirmo reizi mūžā. Tā vietā atzīsties, ka uz koncertu esi ieradies kopā ar draugu un pāris dziesmas, kuras dzirdēji, tev šķiet patiešām iedvesmojošas. Viņa noteikti novērtēs tavu vienkāršību.

Tālākizglītība
Alksti pēc paaugstinājuma darbā? Vēlies iepazīties ar gudru meiteni? Iestājies sevi interesējošos kursos, lai celtu savu kvalifikāciju, un tur noteikti būs kāda simpātiska dāma ar tādu pašu mērķi. Šāda veida kursi nav dārgi, turklāt tu iegūsi ne tikai zināšanas, bet arī nodibināsi jaunus kontaktus, arī ar sievietēm.
Kā iepazīties? Uz pirmo nodarbību tev jāierodas laikus, lai vari ieņemt vietu vistuvāk pasniedzējam — tas garantēs, ka viņš tevi pamanīs un iesaistīs teju visos uzdevumos. Ar meiteni, kura tev iepatikusies, pārspried uzdotos mājasdarbus un, kad būsiet sadraudzējušies, lūdz viņai izpalīdzēt ar kāda uzdevuma veikšanu...

 

Dāmas, kas apmeklē mākslas galerijas, parasti ir atvērtas un pozitīvi noskaņotas pret vīriešiem, kuri pavada laiku līdzīgi.


Mākslas galerija
Nekad nav pārāk vēlu mazliet vairāk padomāt par kultūras un mākslas jomas attīstīšanu savā dzīvē. Mākslas muzeji ir kā radīti skaisto lietu baudīšanai un izzināšanai, un tā ir arī lieliska vieta, kur iepazīties ar sievieti. Dāmas, kas apmeklē mākslas galerijas, parasti ir atvērtas un pozitīvi noskaņotas pret vīriešiem, kuri pavada laiku līdzīgi. Uzmanies, vērojot mākslas darbus, kuros uzskatāmi atkailināti sieviešu ķemeņi. Neaizraujies — tas tevi nodos!
Kā iepazīties? Vēlams, lai mākslinieka darbi, kurus tu esi ieradies apskatīt, tevi patiešām interesētu. Ideālā variantā tev būtu par viņu kaut kas arī jāzina. Ja neesi izpildījis šo mājas darbu, uzmanies, sākot sarunu, jo īstena mākslas mīļotāja tevi atkodīs zibenīgi. 

Varbūt tev ir kāda labāka ideja? :-) Padalies ar citiem!