Smeķīgā sēņu un gaļas zupa rudenīgā dienā

 12. septembris 2014 20:35 Recepte  skatījumi: 6778

Smeķīga zupa no pašu dārzā augušiem sakņaugiem un pašu lasītām sēnēm. Vienkārši lieliski!



Foto: Shutterstock.com


Notīra burkānus, sarīvē rupjās skaidās vai glīti sagriež, sasmalcina pētersīļu saknes.

Speķi sasmalcina, sacep.

Taukvielās liek sasmalcinātos sīpolus, sēnes, maisot apcep.

Karstā buljonā vai ūdenī liek vārīties visus sasmalcinātos produktus.

Vāra, kamēr mīksti.

Taukvielās maisot apcep miltus, pievieno zupai kopā ar sāli un pipariem.

Pasniedzot zupā liek krējumu, sakapātus zaļumus.

Sastāvdaļas

1. Milti
1 ēd. kar.
2. Sāls
3. Zaļumi
4. Buljons
1 l
5. Pipari
6. Sālītas vai svaigas sakapātas sēnes
1 glāze
7. Sīpols
1 gab
8. Burkāns
1 gab
9. Pētersīļi
10. Žāvēts speķis
100 gr
11. vai sviests
2 ēd. kar.
12. Krejums


0 Pievienot komentāru

Kategorijas