Ledus kafija ar putukrējumu jeb frapučino

 15. marts 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 4612


Foto: mammamuntetiem.lv


Uzvāra uz lēnas uguns 1 litru salda krējuma. Tad pieber 10 gr tikko dedzinātas un samaltas pupiņu kafijas, nosedz ar drānu un ļauj kādu stundu ievilkties. Pēc tam to sajauc ar 100 gr cukura, nokāš caur linu drānu un ielej saldējamā traukā, pēc kādas stundas kafiju pasniedz galdā augstās alus glāzēs, uzliekot virsū pāris tējkarotes putu krējuma.

 

No grāmatas Praktiskā pavārgrāmata/M. Āriņa.- Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
100 gr
2. Samalta pupiņu kafija
10 gr
3. Salds krējums
1 l
4. Putu krējums


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk