Skābeņu zupa ar vārītu olu un krējumu

 14. jūnijs 2016 14:30 Recepte  skatījumi: 11003

Vienkārša skābeņu zupas recepte. 



Foto: Shutterstock.com

Piešaujam zupītei svaigu dillīti!


Dārzeņu buljonu uzvāra.

Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos, liek buljonā, vāra 15 min.

Skābenes nomazgā, nosusina, sagriež.

Pannā sakarsē sviestu, apcep skābenes liek buljonā.

Zaļumus nomazgā, nosusina, sagriež un pieber zupai.

Olas cieti novāra, smalki sagriež, liek šķīvī, lej zupu.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Sastāvdaļas

1. Dārzeņu buljons
1 1/2 l
2. Sv.skabenes
3 saujas
3. Kartupeļi
6-8 gab.
4. Olas
3 gab.
5. Dilles,lociņi,pētersiļi
pušķītis no katra
6. Sviests
1 ēd.k.
7. Sāls, pipari
pēc garšas
8. Skābs krējums


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk