Piena zupa ar rīvētu kartupeļu un putraimu klimpām

 21. februāris 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 4518



 

Rīvētiem kartupeļiem nospiež sulu, kartupeļus samaisa ar biezputru, sakultu olu. Verdošā, pasālītā ūdenī ar karoti laiž klimpas un vāra, pielejot karstu pienu. Pasniedzot zupai pieliek sviestu.

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
1/2 l
2. Piens
1 l
3. Rīvēti kartupeļi
2 glāzes
4. Bieza putraimu biezputra
1/2 glāze
5. Ola
1 gab
6. Sāls
7. Sviests



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk