Saldā piena kartupeļu zupa ar augļiem

 25. marts 2017 8:00 Recepte  skatījumi: 4550



Zupai pievieno ievārījumu, sīrupu, augļus vai riekstus


Notīrītus kartupeļus izvāra, nokāš, sastrādā biezenī, to pakāpeniski atšķaida ar uzvārītu pienu, pieliek sāli, cukuru, zupu vēlreiz uzvāra, atdzesē. Pasniedzot zupā iemaisa dažas karotes sīrupa vai ievārījuma, kompotu vai iecukurotas svaigas ogas, augļus.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Ogu sīrups vai cukurs
2. Ūdens
1/2 l
3. Piens
1 l
4. Kartupeļi
5 gab
5. Sāls
6. Kanēlis


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk