Piena zupa ar makaroniem – no bērnības atmiņu apcirkņiem

Lielisks ēdiens, kas īpaši piemērots launagam vai vieglām vakariņām.
Piena zupa jāprot pagatavot, tad tā būs gardum garda!

FOTO: Shutterstock.com

Piena zupa jāprot pagatavot, tad tā būs gardum garda!

Nepieciešams

  • Piens - 200.ml
  • Makaroni - 100.gr
  • Sviests - 1.tējkarote
  • Sāls
  • Cukurs

 

Reklāma
Reklāma

Nelielā katliņā ielej nedaudz ūdens. Kad ūdens sācis vārīties, pieber makaronus un nedaudz sāls. Ja ūdens iet uz beigām, pielej nedaudz jau iepriekš uzvārītu ūdeni. Kad jūtat - makaroni ir pusgatavi - pielej pienu un vāra vēl 3 minūtes.Pievieno sāli, cukuru pēc garšas. Atstāj katliņā, lai makaroni pilnībā uzbriest. Pievieno sviestu. Labu apetīti!

Saistītie raksti