Kartupeļu zupa

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Kubikos sagrieztas saknes vāra, pieliek sagrieztus kartupeļus, ķimenes, sāli, majorānu. Atsevišķi uzvāra sēņu buljonu un pielej zupai. Uztumē ar apceptiem miltiem, beigās pievieno pētersīļu zaļumus.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Ķimenes
  • Sāls
  • Kaltētas sēnes - 10.gr
  • Eļļa - 20.gr
  • Milti - 25.gr
  • Saknes (burkāni, pētersīļi, selerija) - 200.gr
  • Kartupeļi - 200.gr
  • Majorāns
  • Pētersīļu zaļumi