Kartupeļu zupa

 13. marts 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3910


Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Kubikos sagrieztas saknes vāra, pieliek sagrieztus kartupeļus, ķimenes, sāli, majorānu. Atsevišķi uzvāra sēņu buljonu un pielej zupai. Uztumē ar apceptiem miltiem, beigās pievieno pētersīļu zaļumus.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Ķimenes
2. Sāls
3. Kaltētas sēnes
10 gr
4. Eļļa
20 gr
5. Milti
25 gr
6. Saknes (burkāni, pētersīļi, selerija)
200 gr
7. Kartupeļi
200 gr
8. Majorāns
9. Pētersīļu zaļumi



0 Pievienot komentāru

Kategorijas