Grauzdiņi ar nierēm

 13. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 1914



Nieres nomazgā, izmērcē etiķūdenī, sagriež šķēlītēs un kopā ar sīpolu apcep brūnas, pieliek sāli, piparus, uzlej nedaudz ūdens un sautē mīkstas, gatavas samaļ kopā ar sīpoliem, pievieno pēc garšas sāli un piparus, krējumu, samaisa. Maizi sagriež, apziež ar sviestu no abām pusēm, uzliek nieres un cep cepeškrāsnī.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Nieres
2. Etiķis
3. Sīpols
4. Sāls
5. Pipari
6. Ūdens
7. Maize


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk