Tomātu zupa ar putraimiem

 13. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 2147



Kaulus aplej ar aukstu ūdeni, uzvāra, pieliek pētersīli, seleriju, sīpolu, vēl bridi pavāra, tad pieliek putraimus un turpina vārīt, līdz putraimi pusmiksti. Pusgatavai zupai pieliek sagrieztus burkānus, pavāra, pieliek kartupeļus un vāra, līdz zupa gatava. Gatavai pieliek tomātu biezeni un krējumu pēc patikas.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Pipari
3. Tomātu biezenis
1 glāze
4. Sīpols
1 gab
5. Kauli
1 1/2 kg
6. Ūdens
5 l
7. Kartupeļi
800 gr
8. Burkāni
400 gr
9. Putraimi
150 gr
10. Pētersīļi
11. Selerija
12. Krējums pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk