Ar biezpienu pildītas plānās pankūkas

Cepam pankūkas!
Pārlej ar kādu ievārījumu vai svaigu ogu mērci.

FOTO: Shutterstock.com

Pārlej ar kādu ievārījumu vai svaigu ogu mērci.

Pienā iejauc miltus un vienu olu, cep plānās pankūkas. Olu dzeltenumu ar vaniļu un cukuru saputo, pieliek biezpienu un rozīnes, samaisa. Biezpiena masu pilda pankūkās. Sapildītās pankūkas var apcept vēlreiz uz pannas.

 

Sastāvdaļas

  • Rozīnes
  • Eļļa
  • Biezpiens - 250.gr
  • Olas - 2.gab
  • Piens - 500.gr
  • Milti - 240.gr
  • Cukurs
  • Vaniļa
Reklāma
Reklāma

 

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999

Saistītie raksti