Ar biezpienu pildītas plānās pankūkas

 28. februāris 2016 19:35 Recepte  skatījumi: 9762

Cepam pankūkas!



Foto: Shutterstock.com

Pārlej ar kādu ievārījumu vai svaigu ogu mērci.


Pienā iejauc miltus un vienu olu, cep plānās pankūkas. Olu dzeltenumu ar vaniļu un cukuru saputo, pieliek biezpienu un rozīnes, samaisa. Biezpiena masu pilda pankūkās.

 

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999

Sastāvdaļas

1. Rozīnes
2. Eļļa
3. Biezpiens
250 gr
4. Olas
2 gab
5. Piens
500 gr
6. Milti
240 gr
7. Cukurs
8. Vaniļa



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas