Ābolu pankūciņas

 13. februāris 2009 16:55 Recepte  skatījumi: 1998


Olu dzeltenumus ar cukuru un sāli saputo. Pievieno ūdeni, miltus, sajauc pabiezu mīklu. Mīklā iecilā saputotu olu baltumu. Āboliem izdur serdi, sagriež ripiņās. Katru ripiņu apmērcē mīklā un cep sakarsētā eļļā. Pasniedz ar ievārījumu vai skābu krējumu.

Sastāvdaļas

1. Milti
200 gr
2. Eļļa
cepšanai
3. Cukurs
2 tējk
4. Āboli
4 gab
5. Ūdens
200 ml
6. Sāls
šķipsniņa
7. Olas
2 gab



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk