Rauga pankūkas ar āboliem un rozīnēm 1

 29. janvāris 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 8828



Foto: Shutterstock.com


Raugu iejauc vienā glāzē piena, pieber nedaudz cukura un miltu un uzglabā siltumā, lai uzrūgst. Uzrūgušā masā ielej atlikušo pienu un miltus, pievieno olu dzeltenumus un nedaudz sāls. Masai pieber noskalotas rozīnes, gabaliņos sagrieztus vai sarīvētus ābolus. Visu rūpīgi samaisa, pielej izkausētu sviestu, pieliek saputotos olu baltumus. Nedaudz patur, lai mīkla vēlreiz uzrūgtu. Pankūkas cep uzkarsētās taukvielās. Pirms pasniegšanas var apslacīt ar kausētu sviestu.

Sastāvdaļas

1. Piens
2
2. Milti
1
3. Olas
2
4. Raugs
10
5. Rozīnes
200
6. Sviests
3
7. Skābi āboli
5
8. Sāls
9. Cukurs pēc garšas


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk