Svaigu kāpostu zupa

 06. aprīlis 2016 13:45 Recepte  skatījumi: 11375

Vārām klasisku kāpostu zupu!



Foto: Shutterstock.com

Smaržīga zupa ar zaļumiem.


 

Gaļu sadala gabaliņos, aplej ar ūdeni, uzvāra, noputo un vāra pusgatavu.

Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, sasmalcinātas garšsaknes, pēc tam pievieno sagrieztus kāpostus, kartupeļus un vāra, līdz gaļa un dārzeņi gatavi.

Pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Zaļumi
2. Sāls
3. Aitas gaļa
150 gr
4. Svaigi kāposti
180 gr
5. Kartupeļi
120 gr
6. Burkāni
120 gr
7. Pētersīlis
8. Garšvielas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk