Biešu zupa ar cīsiņiem

FOTO: Inese Stuģe

Strēmelītēs sagrieztas saknes apcep uz pannas, pievieno tomātu biezeni, pārlej ar ūdeni un sautē mīkstas. Liek vārošā ūdenī, pievieno apceptu sīpolu un miltus, sagrieztus cīsiņus, uzvāra. Pasniedz, pievienojot sāli, cukuru, etiķi un krējumu.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Cukurs
  • Bietes - 250.gr
  • Sīpols - 1.gab
  • Milti - 1.karote
  • Tomātu biezenis
  • Sviests - 1.karote
  • Cīsiņi - 75.gr
  • Skābs krējums - 25.gr
  • Etiķis