Biešu zupa ar cīsiņiem

 12. marts 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3498



Strēmelītēs sagrieztas saknes apcep uz pannas, pievieno tomātu biezeni, pārlej ar ūdeni un sautē mīkstas. Liek vārošā ūdenī, pievieno apceptu sīpolu un miltus, sagrieztus cīsiņus, uzvāra. Pasniedz, pievienojot sāli, cukuru, etiķi un krējumu.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Cukurs
3. Bietes
250 gr
4. Sīpols
1 gab
5. Milti
1 karote
6. Tomātu biezenis
7. Sviests
1 karote
8. Cīsiņi
75 gr
9. Skābs krējums
25 gr
10. Etiķis


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk