Šokolādes dzēriens

 12. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2361


Sviestu un cukuru izkausēju katliņā uz mazas uguns. Nepārtraukti maisot, pievienoju gabaliņos salauztu šokolādi un ļauju tai izkust. Tad pieleju pudeli degvīna, visu kārtīgi izmaisu, karsēju, līdz veidojas viendabīga masa. Nedrīkst ļaut burbuļot. Leju tasītēs un pasniedzu karstu. Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Sviests
200 gr
2. Cukurs
150 gr
3. Šokolādes tāfelītes (200 g)
2 gab
4. Pudele degvīna
1 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk