Galda maize

 12. marts 2009 21:25 Recepte  skatījumi: 1793



 

Pagatavo ieraugu, uzraudzē, piesijā pārējos miltus un mīca, līdz mīkla kļūst spīdīga. Uzraudzē. Bez miltu palīdzības veido garus kukuļus, liek uz noziestas plāts, apsedz, ļauj vēlreiz, uzrūgt, apziež ar sakultu olu, cep vidēji karsta krāsnī 25-30 minūtes gaiši dzeltenus.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Milti
2 kg
2. Raugs
1/2 paciņa
3. Piens
2 l
4. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk