Aknas ar āboliem

 11. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2403



Aknas sagriež šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos un cep uz ātras uguns brūnas. Apceptas saliek katliņā kārtām ar sagrieztiem āboliem, pārlej ar vārošu ūdeni un sautē uz lēnas uguns 5-10 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Ūdens vai buljons
1 1/2 glāze
2. Sviests
50 gr
3. Milti
2 karotes
4. Pipari
5. Sāls
6. Āboli
200 gr
7. Aknas
1 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk