Aknas ar sīpoliem krējuma mērcē

 11. marts 2009 21:00 Recepte


Aknas sagriež, izdauza, apviļā miltos, apcep uz pannas brūnas, saliek katliņā, atvāra piecepumu, pielej aknām, pieliek sagrieztus sīpolus, sāli un sautē uz lēnas uguns gatavas. Gatavām pieliek krējumu, uzvāra un pasniedz.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
3 īdz 5 karotes
2. Milti
2 līdz 3 karotes
3. Sviests vai margarīns
3 ēd. kar.
4. Sīpoli
300 gr
5. Aknas
1 kg
6. Buljons
2 glāzes
7. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas