Šokolādes želeja ar vaniļas mērci

 11. marts 2009 21:20 Recepte  skatījumi: 5673

Svētienā kādu saldumiņu taču var, vai ne?



Foto: mammamuntetiem.lv


Uzkarsēju pienu. Sajaucu cukuru ar kakao, izšķīdinu karstajā pienā un pievienoju uzbriedināto želatīnu, maisot izšķīdinu, pieleju rumu vai melno balzamu. Saleju porciju trauciņos. Pasniedzu ar vaniļas mērci. Vaniļas mērces recepti atradīsi: Mērces/Saldās mērces/Vaniļas mērce 2

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Želatīns
2 līdz 3 tējkar.
2. Cukurs
200 gr
3. Piens
1 1/5 l
4. Kakao
60 g
5. Rums vai balzams
20 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk