Žāvētu augļu salāti želejā 1

 11. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2153


Žāvētus ābolus un aprikozes noskaloju un sagriežu gabaliņos, rozīnes izmērcēju un noskaloju. Visu beru aukstā ūdeni, pielieku citrona miziņu, cukuru un vāru līdz gatavībai. Izņemu citrona miziņu, pieleju krāsai sulu un pievienoju ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzkarsēju. Leju saldēdiena traukā, pārkaisu ar cukuru un ļauju atdzist. Pasniedzu ar pienu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ūdens
1 l
2. Kartupeļu ciete
4 deserta karotes
3. Žāvētas aprikozes
100 līdz 120 gr
4. Žāvēti āboli
100 gr
5. Cukurs
100 lidz 150
6. Vanilīns vai citrona miziņa
7. Nokrāsai nedaudz aroniju vai upeņu sīrupa


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk